Monday, October 1, 2012

Day 2 in Balikpapan


Kabare kawan-kawan2?? haha! makasih ya singgah blog  aku

Hari kedua, Kiteorang suma disuruh meet at the lobby lam kul 8 pagi. Hantar laundry iron baju pastu lambat siap. Pastu huru-hara turun siap sebab driver dah tunggu. Jawabnya pakai baju macam jalan-jalan je. Sebab ingatkan jumpa kat lobby je..tau-tau disuruh ke office! ya,ke office dengan round neck suma. Bukan stakat pergi office situ je, kena pergi Balikpapan Coal Terminal plak.masak!hangus! pakaian lintang pukang takyah cakap la.. After meeting dengan Pak Duncan kiteorang gerak sana.

Perjalanan dari office dalam 30 minit lepas tu naik speedboat 15 minit.











Balikpapan Coal Terminal sangat cantik! rahang gigi jatuh ke bawah sekejap







Dalam pukul 3.45 kiteorang gerak balik sebab nak kejar pergi shopping barang dekat Balikpapan plaza.. Later aku update lagi

#blogger cap ayam

No comments:

Post a Comment