Monday, September 10, 2012

Menuju alam pekerjaan

Kalau da nak masuk alam pekerjaan mestila nak kena ada persediaan. Nak amik mood nak keje mesti lah nak ada baju baru..ecececece!!sebenarnye time blaja dulu aku tak banyak baju formal..dan memandangkan badan da menjadi sihat (jangan nak kata gemok!gemok-gemok slow sket..cili mulut baru tau) maka haruslah membeli baju yang lebih besarrrrr agar selesa nak bekerja..ni baru baju formal,tshirt blum lagi..aku shopping kat jusco je.murah pon murah..plus selesa and banyak pilihan. Sumpah penat gila hari ni, pagi tadi pergi cop visa..tiba-tiba terasa diri ini bagaikan pegawai bekerja di situ

"ibuk, borangnya mau ngambil di mana?" sapa seorang wanita pertengahan umur

Jantung ku berhenti seketika,fikiran merewang entah ke mana..adakah aku sudah di bumi sang garuda?

"borangnya ambil di kaunter dua sana"
Phew!tere jugak aku cakap indon.. Tak sia-sia tengok sinetron kat tv3..

No comments:

Post a Comment