Sunday, September 30, 2012

Hari pertama di balikpapan


Aku bertolak dalam 0820 macam tu dari LCCT. Menaiki Airasia straight to Airport Sepinggan, balikpapan.

Malaysia sedih weh tengok aku nak tinggal dia, tak caye tengok ni ha..hujan..btol ni..Malaysia nangis aku
nak tinggal dia. Aku pon sampai demam nak tinggal Malaysia


Ni bersama-sama rakan seperjuangan aku Lino and Jen Win. Hujung tudung putih tuh kak mary.






Ni sekitar kawasan Airport Sepinggan




Kalau da sampai haruslah lapar kan, malam tuh kita semua dinner dekat Torani. Seafood dia best,segar and yang penting MURAHHHH!!!








                                               Thanx to parent kak mary sebab belanja :)


Muka-muka lapar :P






#Macam nak pecah telinga aku duk lam flight sebab selsema

No comments:

Post a Comment