Wednesday, July 25, 2012

clubbing

Ni kejadian masa aku sekolah menengah dulu. Aku kalau time cuti aku suka lepak kat kuantan kat umah sepupu aku.

Nak jadi cite, satu hari tuh, aku ngan sepupu-sepupu aku pergi la tengok wayang kat megamall kuantan.
Aku ngan sepupu aku sorang ni, aku pggl dia abang long, kiteorang lepak la tepi lif dekat wayang tuh.

Kiteorang perhati je orang-orang kat situ
 Tiba-tiba abang long tanye aku satu soalan ,
"Tirah,macam mana la kan, kalau satu hari nanti aku nampak mu masuk lam clubbing? ",

Aku sengih je
"Abang long tolong tarik tirah kuar dari situ".

Durian besi

Sape cakap takde durian besi???

Ni ha durian besi..mau setengah jam

aku try bukak tapi tak dapat-dapat..



mulai hari ni,aku berdendam dengan durian!

Tuesday, July 24, 2012

Trimas

Hahaha! Aku saje je nak try code

generator tuh..terima kasih la pada

sape-sape yang bersungguh-sungguh

scan..selamat datang ke blog tak

seberapa ni... :)

Monday, July 23, 2012

Buttercat

Butterfly+cat= buttercat

Hahahaha!gasak ko la maidin..kesian

kat ko..Ni la rama-rama gemok, malas

terbang.

Blogging via ipad

Finally!!!!dpt jgk aku berblog dari ipad aku

Salam Ramadhan

Da lama aku tak update..
Tadi aku sahur makan dua pinggan mihun goreng