Monday, February 6, 2012

Langkawi





Gosok mata banyak-banyak kali...gosok lagi...wahhhhh!!!!macam tak percaya je,selepas 24 tahun aku hidup akhirnya jejak jugak aku kat langkawi...tapi yang tak best batery handphone low,sempat amik gambar ni je..wuwuwuwuwu!!Next time maybe..sumpah ramai gila orang..ayah aku cakap time LIMA pon tak ramai macam ni..sesak weh!tapi pelik takda plak aku nak rasa rimas-rimas orang ramai ni..kalau tak mesti da migrain rimas macam ni..tiket pergi sorang pergi balik lam rm50 la jugak..kami pergi balik hari,pergi pukul 10.45 balik pukul 7..Sampai-sampai je kat jeti Langkawi, i see lots of chocolate!perfume!kenny rogers!baskin robin!starbuck! and MCDONALD WEHHHHHHHHHHH!!!!wahhh!!!not bad la langkawi..aku datang ngan mak ayah aku je..kiterog tahan teksi pergi Kuah..RM6 kena..benti kat Hj ismail group..first time aku tengok mak ayah aku macam budak-budak..super excited gila tengok pinggan mangkuk periuk sudu segala mak nenek tu..masuk-masuk Hj ismail group punye kedai trus aku lost dieorang...ayah aku pergi tengok kain pelikat mak aku sibuk cari periuk and aku tiba-tiba berdiri tercengang dekat depan cashier..krik krik krik..terasa diri bagai cengkerik..hwaaa!!!dieorg da tak sayang anak ke????aku ada nampak bunch of people sebelah kiri aku..apa yang dieorang kerumun tuh???COKLAT WEH!!!!BANYAK!!!MURAH!!!!aku hape lagi!!!hamik bakul!!!WAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!ikot hati mahu letak banyak lagi..tapi kan aku kena diet..kikikikiki!!!Settle shopping kiteroeg lepak kenny rogers..laparrrrrrr...ayam quarter time tu nampak macam kaki ayam je..tak cukuppppp!!!!after makan aku pergi kedai perfume..memang da lama aku nak perfume nih..Burberry Brit!!its smell soft and nice!bagi aku lah..kalau korang aku tak tahu la plak..depend on your taste la jugak..






Sebelum tunggu pukul 7 lelepak kat starbuck..lepas tu tiba-tiba menyesal beli perfume sebab hajat sebenarnye nak cari handbag..huuuu~gasak la..orang da belanja kan?kan?kan?

Ni lah hasil balik dari Langkawi..ni baru bahagian aku..ayah aku pon sibuk nak masuk kain pelikat dia dengan periuk..aku tak bagi sebab tak masuk cerita!!!mahahahahahha!!!



Anyway , aku nak ucapkan selamat hari jadi dekat ayah aku..thanx bagi hadiah!!!

No comments:

Post a Comment