Sunday, January 29, 2012

Penantian satu penyiksaan!

Hari ini sungguh berkualiti kerana celik mata makan lepas tu pejam mata lepas tu celik mata dan makan balik.Oyeah!at least aku buat jugak sesuatu kan?kan?kan?



Aku sekarang tengah tunggu supervisor aku bagi berita yang lesen software SURPAC da renew,pastu boleh lah aku nak balik usm sambung buat kerja.Duit sewa bilik da bayar,harap-harap da renew la lesen tuh,kalo tak rugi saja la sewa bilik.Oh!by the way,aku guna SURPAC ni untuk buat final year project(FYP). FYP aku tajuk mine development using SURPAC.Untuk sapa-sape yang tak tau,SURPAC tu apa..erm,cam kalo korang nak design rumah korang pakai AUTOCAD,nak design lombong korang pakaila SURPAC.Jangan tanya aku AUTOCAD tu apa :P (google please!).Aku dengar lesen SURPAC nak renew ni harga dia ribu-riban la jugak



ok bye!taip da gopoh gapah dah ni sebab nak tengok anugerah juara lagu



aku rasa AJL kali ni 3 trio menang,beribu sesalan..why?sbb ajl tak pernah lagi ada trio jadi juara.Lagipon vokal dieorg suma memang mantopppppp!!ok chiow!

No comments:

Post a Comment