Monday, January 30, 2012

Keberangkatan ke Kedah



Dengan itu maka berakhirlah cuti!yeah!seronok gila duk rumah bergoyang kaki!!!



esok malam gerak balik kedah,rabu subuh sampai pastu petang trus gerak g usm...haih!!!barang apa tak packing..tu la,kalo balik ngan kereta senang,campak je segala mak nenek dalam kereta..plus aku tak suka sangat naik bus skang,bus skang bawak laju-laju..takot! may i have a safe journey tomorrow..InsyaAllah

Sunday, January 29, 2012

Keputusan peperiksaan

SUPER RISAU! kbai!

Penantian satu penyiksaan!

Hari ini sungguh berkualiti kerana celik mata makan lepas tu pejam mata lepas tu celik mata dan makan balik.Oyeah!at least aku buat jugak sesuatu kan?kan?kan?



Aku sekarang tengah tunggu supervisor aku bagi berita yang lesen software SURPAC da renew,pastu boleh lah aku nak balik usm sambung buat kerja.Duit sewa bilik da bayar,harap-harap da renew la lesen tuh,kalo tak rugi saja la sewa bilik.Oh!by the way,aku guna SURPAC ni untuk buat final year project(FYP). FYP aku tajuk mine development using SURPAC.Untuk sapa-sape yang tak tau,SURPAC tu apa..erm,cam kalo korang nak design rumah korang pakai AUTOCAD,nak design lombong korang pakaila SURPAC.Jangan tanya aku AUTOCAD tu apa :P (google please!).Aku dengar lesen SURPAC nak renew ni harga dia ribu-riban la jugak



ok bye!taip da gopoh gapah dah ni sebab nak tengok anugerah juara lagu



aku rasa AJL kali ni 3 trio menang,beribu sesalan..why?sbb ajl tak pernah lagi ada trio jadi juara.Lagipon vokal dieorg suma memang mantopppppp!!ok chiow!

Friday, January 27, 2012

Kek coklat untuk Pemalas





Barang-barang



+mug
+4 sudu besar tepung
+4 sudu besar gula(sebaiknya gula kastor,senang la awak nak ngacaunye)
+3 sudu besar serbuk koko (unsweetened)
+2 sudu besar telur yang sudah dipukul sehingga kembang
+3 sudu besar susu segar
+3 sudu minyak (aku guna olive oil,minyak jagung pon ok)
+3 sudu besar nutella
+1/2 sudu kecik esen vanila

Cara-cara

Campur semua dan kacau sebati,masuk lam microwave/oven(better microwave,cepat sket,5 minit da siap)




Huhu!buat kerja bersepah!takpe,tak kawen lagi..dimaafkan!

Dan hasilnya!!!!



KRIK!KRIK!KRIK!

pergi mandi,letak kek lam oven bagi sejuk.Sudah mandi hilang kek T_T

Sepatutnya kek jadi begini