Sunday, January 2, 2011

Jalan-Jalan kenduri Kawen

Hye!first skali nak mintak maaf sebab blog da macam umah tak siap.Akan disiapkan secepat mungkin ok?sabau eh.Kelmarin pergi kenduri kawen kakak kawan aku mashimaro(comel tak nama dia?cakap comel cepat!).Nama tempat tuh Setia Pearl Island.Ballroom die sangat cantik!pelamin pon cantik!pengantin pon cantik+segak!makanan pon cantik!lagi sekali makanan pon cantik!cantik-cantik makanan!Sampai-sampai terus snap gambar






yang kat tepi aku ni lah mashimaro,baju kaler pinktuh mashimaro,comel kan?hehe!(aku suka gila bulu mata palsu ang ok?nanti ajar aku pakai!)



aku tak sempat nak amik gambar makanan sebab lapar gila kot!yang ni je sempat aku ambik,gambar pulut manis(btol ke?tak kira ah ape tapi sedap!) dengan door gift,ada telur kat dalam tuh.




ni plak gambar kek ngan pelamin(sila abaikan nonie)




ni lah kawan-kawan aku yang datang skali ngan aku masa majlis perkhawinan ni(dari kiri nonie,aku,mashimaro,cen,oya dan sha).



that's all from me!XOXO


No comments:

Post a Comment